vineri, 24 decembrie 2010

Durerile nasterii

   
          Vine Craciunul. Da. Totul in jur miroase a iubire, a iubire fortata pentru ca sunt sarbatori si TREBUIE sa ne fim aproape si sa ne iubim. O, da! Deja imi dau seama cum se vor bloca din nou retelele din cauza "fericitilor" care trimit mii de mesaje pentru a arata destinatarilor ca e Craciunul si ei stiu asta. Cum nu vei mai putea in acel moment sa ii dai un telefon unui apropiat sa ii spui ceva frumos, pentru ca atunci doresti tu, nu dupa 2 ore de asteptat ca fraierii sa se potoleasca din a consuma extraoptiunile pline de mesaje gratuite. Deja vad retelele de socializare pline de dedicatii de Craciun, pline de pupincurismul maxim obisnuit.
           Vine craciunul, obligatoriu toata lumea trebuie sa fie mai buna, mai apropiata, mai plina de iubire, de parca in restul vietii si timpului nu ar trebui sa fie asa. Vine Craciunul, lumea trebuie sa fie pregatita sa fie falsa, sa fie alcoolizata, daca se poate si cu ceva etnobotanice in bot, uitand ca aproape nimic din ce este acum nu mai are legatura  cu ceea ce trebuie sa insemne Craciunul cu adevarat. Oare ce mai inseamna o cina romantica in seara de ajun? Oare ce mai inseamna ca iubirea si demonstrarea ei sa fie cel mai important si frumos cadou? Cati mai stim asta? Pun pariu ca e mult mai interesant pentru multi sa sara pe o boxa intr-un club si sa ii spuna printesei ca o iubi mult si apoi un sexut mic si uite momentele romantice de sarbatorile anului 2010. Dar trebuie sa mergem cu turma, sa nu ne pierdem cumva ca ne pierdem randul la falsitate si riscam sa devenim oameni buni. Asadar, sa inceapa show-ul, sunteti pregatiti?
             Fetelor, pregatiti-va push-up-urile, baieti selectati-va glumitele si citatele de impresionat la maxim, si sa inceapa petrecerea ca doar s-a nascut Mantuitorul, nu? Ma bucur enorm ca traiesc aceste vremuri, altfel sila si aroganta mea nu ar fi putut atinge niciodata cotele maxime.
              Asadar, voua celor cu sufletul bun si indepartat de mizeria asta de societate, va doresc un Craciun plin de implinirea dorintelor si ca gandul sa va fie plin de pozitivitate continua. Craciun fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu